Udhëtimi i Lirë

CategoriesSteps to Youth Resilience and Empowerment

Mbyllja e Takimeve me Guardia di Finanza nëpër Shkolla

Përshkrimi U mbyll cikli i takimeve me Guardia di Finanza – Nucleo Frontiera Marittima Durrës nëpër shkolla me nxënësit e Shkollës së Mesme Teknologjike “Hysen Çela” Durrës me përfaqësues të tyre falë bashkëpunimit me Ambasciata d’Italia a Tirana. Gjatë takimit u bë një prezantim me i detajuar i punës së GF në Shqipëri. Gjithashtu dy […]

CategoriesERAS

Takimi i 7 Ndërkombëtar i Projektit ERAS në Shqipëri

Përshkrimi U zhvillua në qytetin e Durrësit në datat 11-13 Prill, Takimi i 7 Ndërkombetar i Projektit ERAS. Gjatë ditës së parë partnerët tanë nga Portugalia – Município de Lousada, Sllovenia – Društvo za podporo civilne družbe, Bosnja dhe Hercegovina – SARAJEVSKA REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA SERDA DOO SARAJEVO, Bullgaria – SDRUZHENIE YUNI PARTNERS dhe Maqedonia […]

CategoriesNjoftime Steps to Youth Resilience and Empowerment

Thirrje për Web Designer

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Steps to youth resilience and empowerment – SYRE” të mbështetur nga Projekti i Mbrojtjes Sociale pas Tërmetit i cili zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP Albania), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Web Designer. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes […]

CategoriesTogether for a better future

Dita Botërore e të Drejtave të Fëmijëve

Përshkrimi U zhvillua ditën e sotme me rastin e 20 Nëntorit – Ditës Botërore të të Drejtave të Fëmijëve, ekspozita me punimet e fëmijëve të Qendra Ditore “Ngjyrat e Jetes”, Kavaje. Punimet u realizuan në bashkëpunim e me ndihmën e nxënësve të Gjimnazi Aleksander Moisiu . Ekspozita u zhvillua në kuader te projektit “Together for […]

CategoriesP.A.C.E

Perfundon Youth Exchange i projektit P.A.C.E

Përshkrimi Përfundoi Youth Exchange i zhvilluar në kuadër të projektit P.A.C.E në Krujë, Shqipëri me të rinj pjesëmarrës nga Shqipëria, Bosnja & Herzegovina dhe Serbia. Projekti implementohet nga Youth for Peace (Bosnia & Herzegovina), Udhetimi Lire – Liberi di Viaggiare (Shqipëria) dhe Balkans, let’s get up (Serbia), dhe mbështetet nga Regional Youth Cooperation Office – […]

CategoriesAktivitete P.A.C.E

Dita Boterore e Rinise 2021

Përshkrimi Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” në kuadër të Ditës Botërore të Rinisë të vendosur nga Kombet e Bashkuara (United Nations) me 12 Gusht, zhvilloi disa aktivitete me të rinj nga Shqipëria, Serbia dhe Bosnjë Hercegovina. Në fillim ata vizituan ambjentet e Qendrës rinore Multifunksionale “Udhetim i Lirë” ku u njohën me […]

CategoriesP.A.C.E

P.A.C.E

Përshkrimi Të rinjtë aktivist të shoqatës Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare morën pjesë në dy trajnimet e zhvilluara në kuadër të projektit P.A.C.E. njëri i zhvilluar në Beograd, Serbi dhe tjetri në Sarajevë, Bosnje & Hercegovinë. Projekti po implementohet nga organizatat: Youth for Peace (Bosnje & Hercegovinë), Udhëtim i Lirë – Liberi di […]

CategoriesThe Invisible ForeWomen

Përfundojnë trajnimet lokale të grave dhe vajzave të margjinalizuara

Përshkrimi Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” zhvilloi gjatë muajit gusht trajnimet lokale me gratë e margjinalizuara. Këto trajnime u mbajtën nga vajzat dhe gratë e trajuara si trajnere gjatë fazë së parë të projektit “The Invisible ForeWomen”. Trajnimet u zhvilluan në zona rurale ku gratë nuk janë të fuqizuara dhe kanë nevojë […]

CategoriesTogether for a better future

Together for a better future

Përshkrimi Vijojne shërbimet tona: Mbështetje për fëmijët me probleme të zhvillimit duke ofruar seanca terapie nga psikologe të fushës. Specialistja në bashkëpunim me edukatoret e qendrës, synojnë të lehtësojnë problematikat e këtyre fëmijëve. Shërbimi mbështetet nga Bashkia Kavajë, si pjesë e projektit “Together for a better future” qe shoqata jone po implementon prej disa muajsh […]

sq