Kush jemi ne?

Çfarë na bën ne ndryshe?

Organizata Udhëtim i Lirë është e fokusuar në disa drejtime, të cilat janë thelbësore për të dhe për shoqërinë civile si dhe është anëtare e organizatave kombëtare dhe ndërkombëtare:

Pjesëmarrës

300+ pjesëmarrës gjatë aktiviteve tona të kryera Online si pasojë e Covid-19

Përfitues

35,000+ përfitues​ nga projektet tona dhe aktivitet e kryera gjatë viteve

Ndihma

Më shumë se 380 familje të shoqëruara gjatë tërmetit në Durrës në vitin 2019

Earsmus+

8 projekte Erasmus+ të zhvilluara në vënde të ndryshme të Europës

sq