New Phase for New Decade – Getting Together as a Community

Barazi – “Të gjitha lulet janë të njëjta” që do të thotë se ndërsa ne tashmë e dimë se çdo...

Vijojnë aktivitetet në kuadër të projektit “Composting on farm for mitigation of climate changes”

Përshkrimi Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” po vijon implementimin e projektit “Composting on farm for mitigation of...

Materialet e pergatitura per projektin Green Up!

Materialet e përgatitura nga të rinjtë pjesëmarrës të Shoqatës “Udhëtim i Lirë”, LUNEnuove Cooperativa Sociale (Italy), Narandzasti (Serbia), Young Biologists...

Guidë turistike për monumentet e Durrësit, përgatiten 64 të rinj

64 të rinj, studentë dhe të papunë nga familje të margjinalizuara në periferi të qytetit janë trajnuar për afro tre...

Ftesë për Internship

Nëse dëshironi të fitoni një eksperiencë të re të cilën doni ta shtoni në CV tuaj, mos prisni më por...

Thirrje – Youth Guide for Durrës

Youth Guide for Durrës Info Pack Në kudër të projektit “Youth Guide for Durrës” i cili mbështetet nga Programi Rajonal...

All You Need is Dance

All You Need is Dance Info Pack ˝All You Need is Dance” is Erasmus + KA 1 project funded by...

sq
en_GB sq