Udhëtimi i Lirë

CategoriesErasmus+

Projekti “OVERCOMING PREJUDICE (OP)” Rumani, 2022

Përshkrimi U mbyll projekti “OVERCOMING PREJUDICE (OP)” Erasmus+ KA1 for Youth Workers nga shoqata mikëpritese ARVIS në Rumani, ku partnere nga Shqipëria ishte dhe shoqata Udhëtimi i Lirë – Liberi di Viaggare. Ky aktivitet mblodhi së bashku 32 të rinj nga 8 shtete: Rumania, Shqipëria, Armenia, Aruba, Sllovakia, Tunizia, Turqia dhe Ukraina nga data 7-14 […]

CategoriesNjoftime

Shtyhet afati i pranimit të ofertave për ushqim (katering)

Përshkrimi Shtyhet afati i pranimit të ofertave për ushqim (katering), nga shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”, në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë”. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

CategoriesAktivitete

Vizita e znj. Špoljarić Egger, Ndihmës Sekretarja e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara dhe Drejtoresha Rajonale e UNDP-së për Evropën dhe Bashkësinë e Shteteve të Pavarura, tek Amfiteatri Antik Romak i Durrësit me të rinj vullnetarë të shoqatës “Udhëtim i Lirë”

Përshkrimi Zj. Špoljarić Egger vizitoi Amfiteatrin Antik Romak të Durrësit bashkë me Kryetaren e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako. Të rinjtë e OJF Rinore “Udhëtim i Lirë”, mbështetur nga Programi Rajonal ReLOaD financuar nga BE dhe të zbatuar nga UNDP- shërbyen si guida turistike gjatë vizitës në Amfiteatër.

CategoriesErasmus+

Projekti “Mirror Mirror, tell me how is the sea?” Francë, 2022

Përshkrimi U mbyll projekti “Mirror Mirror, tell me how is the sea?” nga shoqata Auberge de Jeunesse 17 i programit të Agence Erasmus+ France Jeunesse & Sport, ku partnere ishte edhe shoqata Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare. Ky aktivitet mblodhi së bashku 25 të rinj nga Greqia, Shqipëria, Rumania, Italia dhe Franca nga […]

CategoriesNjoftime

Thirrje për ofertë për fidanë, lule e pemë

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Fidanë, lule e pemë. Klikoni […]

CategoriesNjoftime

Thirrje për ofertë për ushqim (katering)

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Ushqim (katering). Klikoni këtu për […]

CategoriesNjoftime

Thirrje për ofertë për materiale kancelarie me dizenjime, printime, publikime (broshura, baner, etj)

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Materiale kancelarie me dizenjime, printime, […]

CategoriesAktivitete

Mbyllja e Takimeve me Guardia di Finanza nëpër Shkolla

Përshkrimi U mbyll cikli i takimeve me Guardia di Finanza – Nucleo Frontiera Marittima Durrës nëpër shkolla me nxënësit e Shkollës së Mesme Teknologjike “Hysen Çela” Durrës me përfaqësues të tyre falë bashkëpunimit me Ambasciata d’Italia a Tirana. Gjatë takimit u bë një prezantim me i detajuar i punës së GF në Shqipëri. Gjithashtu dy […]

CategoriesAktivitete

Takimi i 7 Ndërkombëtar i Projektit ERAS në Shqipëri

Përshkrimi U zhvillua në qytetin e Durrësit në datat 11-13 Prill, Takimi i 7 Ndërkombetar i Projektit ERAS. Gjatë ditës së parë partnerët tanë nga Portugalia – Município de Lousada, Sllovenia – Društvo za podporo civilne družbe, Bosnja dhe Hercegovina – SARAJEVSKA REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA SERDA DOO SARAJEVO, Bullgaria – SDRUZHENIE YUNI PARTNERS dhe Maqedonia […]

sq