Udhëtimi i Lirë

CategoriesStrategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Mbjellja e pemëve në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë”

Përshkrimi Dita e Paqes këtë herë u organizua ndryshe nga shoqata “Udhëtim i Lirë”. Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” që shoqata po implementon në këtë bashki mbeshtetur nga programit ReLOaD2, u mbollën pemë në gjimnazin “Aleksandër Moisiu” në shenjë paqeje dhe solidariteti. Programi ReLOaD2 financohet nga BE dhe implementohet nga UNDP. […]

CategoriesStrategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

“Dhuro Një Lule”

Përshkrimi Me rastin e 5 qershorit – Ditës Botërore të Mjedisit, shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”, në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë”, zhvilloi aktivitetin “Dhuro Një Lule”. Të rinjtë e shkollave të mesme të qytetit të Kavajës dhuruan lule të ndryshme për ndërgjegjësimin e komunitetit ku jetojnë në lidhje […]

CategoriesNjoftime Strategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Thirrje për ofertë për fidanë, lule e pemë

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Fidanë, lule e pemë. Klikoni […]

CategoriesNjoftime Strategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Thirrje për ofertë për ushqim (katering)

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Ushqim (katering). Klikoni këtu për […]

CategoriesNjoftime Strategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Thirrje për ofertë për materiale kancelarie me dizenjime, printime, publikime (broshura, baner, etj)

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Materiale kancelarie me dizenjime, printime, […]

sq