Lajmet e Fundit

Ambasadori bullgar në Qendrën rinore të Durrësit, interes për përfshirjen e të rinjve në mjedis dhe bujqësi
14 Janar, 2020   |  (0) Comments

Ambasadori i Republikës së Bullgarisë në vendin tonë, Momtchil Raytchevski, vizitoi sot në mesditë Qendrën Rinore Multifunksionale “Udhëtim i Lirë” në qytetin e Durrësit.… Read More

Vijon mbështetja për të prekurit nga tërmeti
23 Dhjetor, 2019   |  (0) Comments

Shoqata "Udhëtim i Lirë - Liberi di Viaggiare" po qëndron pranë familjeve të prekura nga tërmeti që janë vendosur te Hotel Bonita. Në bashkëpunim… Read More

Ndihma për të prekurit nga tërmeti
8 Dhjetor, 2019   |  (0) Comments

Shoqata "Udhëtim i Lirë - Liberi di Viaggiare" po qëndron pranë familjeve të prekura nga tërmeti që janë vendosur te Hotel Bonita. Në bashkëpunim… Read More

Materialet e pergatitura per projektin Green Up!
1 Nëntor, 2019   |  (0) Comments

Materialet e përgatitura nga të rinjtë pjesëmarrës të Shoqatës "Udhëtim i Lirë", LUNEnuove Cooperativa Sociale (Italy), Narandzasti (Serbia), Young Biologists Association (Georgia), Tunisian Scout… Read More

Partnerët


sq
en_GB sq