Udhëtimi i Lirë

CategoriesStrategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Mbjellja e pemëve në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë”

Përshkrimi Dita e Paqes këtë herë u organizua ndryshe nga shoqata “Udhëtim i Lirë”. Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” që shoqata po implementon në këtë bashki mbeshtetur nga programit ReLOaD2, u mbollën pemë në gjimnazin “Aleksandër Moisiu” në shenjë paqeje dhe solidariteti. Programi ReLOaD2 financohet nga BE dhe implementohet nga UNDP. […]

CategoriesYouth for Local Democracy

Eventi Lançues “Të Rinjtë për Demokracinë Lokale”

Përshkrimi “Bekimi më i madh që kemi në demokraci është LIRIA” Mbi këtë parim kemi lançuar iniciativën më të re në Bashkinë Kavajë të titulluar “Të Rinjtë për Demokracinë Lokale”. Vitet e fundit, si pasojë e pandemisë dhe sfidave globale duket se demokracia ka pësuar regres në shume vende të botës. Në vendet në zhvillim, […]

CategoriesCreative Culture - Based Development of Durres Heritage Njoftime

Shtyhet afati i pranimit të ofertave për materiale profesionale për trajnim

Përshkrimi Shtyhet afati i pranimit të ofertave për materiale për trajnim (Das, Allçi, Daltë, Çekiç), nga shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”, në kuadër të projektit “Creative culture-based Durrës heritage development” financuar nga UNOPS. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

CategoriesWith You 4 You

Shkëmbimi i Përvojave midis Qendrës “Ngjyrat e Jetës”, Kavajë, dhe Qendrës Komunitare për Fëmijë me Aftësi të Kufizuara, Durrës

Përshkrimi Njohja nga afër e shërbimeve homologe dhe shkëmbimi i përvojave profesionale dhe personale, ishte qëllimi i takimit të stafit të qendrës “Ngjyrat e Jetës” në Bashkinë Kavajë dhe Qendrës Komunitare për Fëmijë me Aftësi të Kufizuara në Bashkinë Durrës. Ky takim i shërbeu edhe krijimit të bashkëpunimit në vazhdimësi, sidomos qendrave që ofrojnë shërbime […]

CategoriesCreative Culture - Based Development of Durres Heritage Njoftime

Thirrje për ofertë për materiale kancelarie

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Creative culture-based Durrës heritage development” financuar nga UNOPS, Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Materiale kancelarie (Ngjitës, Boje Akrilik, Tuba boje, Letër, Kartona) për produktet e listuara në aneksin A, bashkangjitur ftesës për ofertë. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

CategoriesCreative Culture - Based Development of Durres Heritage Njoftime

Thirrje për ofertë për materiale profesionale për trajnim

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Creative culture-based Durrës heritage development” financuar nga UNOPS, Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Materiale për trajnim (Das, Allçi, Daltë, Çekiç) për produktet e listuara në aneksin A, bashkangjitur ftesës për ofertë. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

CategoriesCreative Culture - Based Development of Durres Heritage Njoftime

Thirrje për ofertë për materiale kancelarie me dizenjime, printime, publikime

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Creative culture-based Durrës heritage development” financuar nga UNOPS, Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Materiale kancelarie me dizenjime, printime, publikime (banner, bluzë, fletore, stilolapsa, dosje, usb, etj.) për produktet e listuara në aneksin A, bashkangjitur ftesës për ofertë. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes […]

CategoriesNature-Based Solutions for the Conservation of Pollinators in Green house & Urban Ecosystems

Përfundimi i kampit veror në kuadër të projektit “Nature based solutions for the Conservation of Pollinators in Green house & Urban Ecosystems”

Përshkrimi Përfundoi aktiviteti i organizuar nga shoqata “Udhëtim i Lirë”, në kuadër të projektit “Nature based solutions for the Conservation of Pollinators in Green house & Urban Ecosystems” të financuar nga Ambasada Bullgare në Tiranë nëpërmjet programit të Ndihmës Bullgare për Zhvillim (#BulgarianDevelopmentAid). Ky aktivitet kishte në fokus të tij mbrojtjen e mjedisit dhe promovimin […]

CategoriesStrategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

“Dhuro Një Lule”

Përshkrimi Me rastin e 5 qershorit – Ditës Botërore të Mjedisit, shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”, në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë”, zhvilloi aktivitetin “Dhuro Një Lule”. Të rinjtë e shkollave të mesme të qytetit të Kavajës dhuruan lule të ndryshme për ndërgjegjësimin e komunitetit ku jetojnë në lidhje […]

sq