Qendra Multifunksionale Rinore

Një pasqyrë e qendrës

Qendra Multifunksionale Rinore

Në nëntor të vitit 2018 Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viggiare” mori në përdorim Qendrën Multifunksionale Rinore e cila ndodhet në Mauzeleumin e Dëshmorëve Durrës. Kjo hapësire e krijuar për rininë durrsake është  një ambjent ku ata gjejnë frymën e bashkëpunimit dhe të komunikimit ndërmjet tyre. Ata gjejnë mundësi për të zbuluar aftësitë dhe talentet e fshehura nën monotoninë e përditshmërisë. Nëpërmjet aktiviteteve të zhvilluar në qendër, të rinjtë rrisin njohuritë e tyre në fusha dhe shkenca të ndryshme. Projektet e ndyshme kombëtare dhe ndërkombëtare i japin mundësi atyre të krijojnë rrjeta bashkëpunimi dhe krijimin e urave të komunikimit.

QENDRA SI KA QENË

20190514_090420

GJATË PUNIMEVE NË QENDËR

20190517_101348

QENDRA TANISot

Falë eksperiencës së fituar ndër vite dhe punës së bërë me vullnetarët në nivel lokal Shoqata Udhëtim i Lirë – Libri di Viaggiare u akredituan me Quality Label nga European Solidarity Corp. Tashmë ne kemi mundësinë të dërgojnë dhe presin vullnetarë në vendet në të cilat aplikohen projektet ESC.

sq