Anëtarësohu!

Anëtarësohu në Organizatën tonë!

Plotëso formularin me të dhënat në secilën fushë dhe ne do ju njoftojmë nëpërmjet një E-mail për t’u bërë pjesë e Udhetim i Lirë duke marrë pjesë në takimet, eventet apo projektet tona brëndha dhe jashtë vëndit.

Çfarë kërkojmë nga ju?

Jemi në kërkim të vullnetarëve të cilët/cilat plotësojnë këto kërkesa:

Plotëso formularin e mëposhtëm

Informacionet që vijojnë janë të domosdoshme për ne!