Udhëtimi i Lirë

CategoriesERAS

Takimi i 7 Ndërkombëtar i Projektit ERAS në Shqipëri

Përshkrimi U zhvillua në qytetin e Durrësit në datat 11-13 Prill, Takimi i 7 Ndërkombetar i Projektit ERAS. Gjatë ditës së parë partnerët tanë nga Portugalia – Município de Lousada, Sllovenia – Društvo za podporo civilne družbe, Bosnja dhe Hercegovina – SARAJEVSKA REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA SERDA DOO SARAJEVO, Bullgaria – SDRUZHENIE YUNI PARTNERS dhe Maqedonia […]

CategoriesERAS

ERAS – Aleanca Evropiane për Mbështetjen e Vullnetarëve

Përshkrimi Qëllimi kryesor i projektit ERAS është një partneritet afatgjatë i trembëdhjetë qytete nga trembëdhjetë vende të ndryshme me qëllimin e përbashkët për të përmirësuar kushtet për zhvillimin e vullnetarizmit në vendet partnere dhe në të gjithë Evropën. Për këtë qëllim, organizatat partnere do të shkëmbejnë informacion, praktika të mira, njohuri dhe do të promovojnë […]

sq