Udhëtimi i Lirë

CategoriesNews

Call for Web Designer

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Steps to youth resilience and empowerment – SYRE” të mbështetur nga Projekti i Mbrojtjes Sociale pas Tërmetit i cili zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP Albania), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Web Designer. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes […]

CategoriesActivities

World Children's Day

Description The exhibition of children's works of the Day Colors "Colors of Life" Day Center, Kavaja, took place today on the occasion of November 20 - World Children's Day. The works were realized in cooperation with the help of the students of the Gymnasium Aleksander Moisiu. The exhibition was held in the framework of the project "Together for […]

CategoriesP.A.C.E

The Youth Exchange of the P.A.C.E project ending

Description The Youth Exchange developed within the P.A.C.E project in Kruja, Albania ended with young participants from Albania, Bosnia & Herzegovina and Serbia. The project is implemented by Youth for Peace (Bosnia & Herzegovina), Udhetimi Lire – Liberi di Viaggiare (Albania) and Balkans, let’s get up (Serbia), and is supported by the Regional Youth Cooperation Office - […]

CategoriesActivities

World Youth Day 2021

Description The association "Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare" in the framework of the World Youth Day established by the United Nations (United Nations) on August 12, held several activities with young people from Albania, Serbia and Bosnia and Herzegovina. At the beginning they visited the premises of the Multifunctional Youth Center "Udhetim i Lirë" where they were introduced to […]

CategoriesErasmus+

Activities developed in the framework of the International Youth Day 2021

Përshkrimi Shoqata “Udhetim i Lire – Liberi di Viaggiare” organizoi disa aktivitete në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë (12 Gusht 2021) në Durrës. Në aktivitetet morën pjesë të rinj nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina dhe Serbia. Aktivitetet ishin një mundësi për të rinjtë nga 3 vende për të mësuar nga praktikat më të mira në nivel […]

CategoriesP.A.C.E

P.A.C.E

Përshkrimi Të rinjtë aktivist të shoqatës Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare morën pjesë në dy trajnimet e zhvilluara në kuadër të projektit P.A.C.E. njëri i zhvilluar në Beograd, Serbi dhe tjetri në Sarajevë, Bosnje & Hercegovinë. Projekti po implementohet nga organizatat: Youth for Peace (Bosnje & Hercegovinë), Udhëtim i Lirë – Liberi di […]

CategoriesFinished Projects

Local training of marginalized women and girls is completed

Përshkrimi Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” zhvilloi gjatë muajit gusht trajnimet lokale me gratë e margjinalizuara. Këto trajnime u mbajtën nga vajzat dhe gratë e trajuara si trajnere gjatë fazë së parë të projektit “The Invisible ForeWomen”. Trajnimet u zhvilluan në zona rurale ku gratë nuk janë të fuqizuara dhe kanë nevojë […]

CategoriesActive Projects

Together for a better future

Përshkrimi Vijojne shërbimet tona: Mbështetje për fëmijët me probleme të zhvillimit duke ofruar seanca terapie nga psikologe të fushës. Specialistja në bashkëpunim me edukatoret e qendrës, synojnë të lehtësojnë problematikat e këtyre fëmijëve. Shërbimi mbështetet nga Bashkia Kavajë, si pjesë e projektit “Together for a better future” qe shoqata jone po implementon prej disa muajsh […]

CategoriesFinished Projects

DurresArcheomap

Përshkrimi Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” në kuadër të projektit DurrësArcheomap u bë e mundur Guida Digjitale për qytetin e Durrësit. Video është në gjuhën shqipe per turistet shqiptarë dhe në gjuhën angleze për turistët e huaj që duan të vizitojnë qytetin tonë. DurrësArcheomap në gjuhën Shqipe DurrësArcheomap në gjuhën Angleze

CategoriesActivities

Invitation to participate in TOT of project "Invisible ForeWomen"

Description Udhëtim i Lire – Liberi di Vaggiare in collaboration with: URI-MENA from Jordan, Association for Developing Voluntary Work Novo Mesto (DRPDNM) from Slovenia, Tokat Economic Development and Vocational Training Association (TEKMED) from Turkey and Have a Dream from Egypt as and with the support of the Anna Lindh Foundation and the European Union invites you to […]

en_GB