Udhëtimi i Lirë

CategoriesErasmus+

Europa e Gjelbër – APV në Les Ulis

Përshkrimi Në datat 8 deri më 11 nëntor 2022, shoqata jonë mori pjesë në vizitën e avancuar përgatitore në Les Ulis France për projektin “Europa e Gjelbër” të bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian përmes programit Erasmus + ku “Udhetimi i Lirë- Liberi di viaggiare” është një nga 10 partnerët e konsorciumit në këtë projekt. Ky projekt […]

CategoriesActive Tropoja Youths for our Municipality Projekte Aktive

Active Tropoja Youths for our Municipality

Përshkrimi 👉🏻Me të rinjtë e Bashkisë Tropojë 👥, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë z.Rexhë Byberi, z. Elton Stafa drejtor i projektit #BEpërBashkitë zhvilluam takimin e parë zyrtar në Tropojë në kuadër të projektit fitues”Të rinjtë aktive në Bashkinë e Tropojës” #ATY4M në kuadër të programit #BEpërBashkitë, që vjen si produkt i përbashkët i yni.👏🏻 […]

CategoriesYouth for Local Democracy

Akademia e Demokracisë Lokale

Përshkrimi Çfarë është më mirë se informimi i të rinjve për të drejtat e tyre demokratike? Të rinj që ndermarrin aksione konkrete për të fuqizuar vetën e tyre dhe për të përfaqësuar denjësisht zërin e të rinjve pranë autoriteteve lokale. Ky ishte mesazhi kryesor me të cilin përmbyllëm me sukses ciklin e Akademisë së Demokracisë […]

CategoriesYouth for Local Democracy

Çfarë është Këshilli i Evropës?

Përshkrimi Këshilli i Evropës është organizata kryesore e të drejtave të njeriut në kontinent. Ai përfshin 46 shtete anëtare, duke përfshirë të gjithë anëtarët e Bashkimit Evropian. Të gjitha vendet anëtare të Këshillit të Evropës kanë nënshkruar Konventën Evropiane për të Drejtat e Njeriut, një traktat i krijuar për të mbrojtur të drejtat e njeriut, […]

CategoriesYouth for Local Democracy

ÇFARË ËSHTË DEMOKRACIA KETU | DEMOKRACI TANI?

Përshkrimi Këshilli i Evropës njeh “potencialin e konsiderueshëm dhe për këtë arsye rol themelor në promovimin e vlerave të Këshillit të Evropës” që të rinjtë luajne. Demokracia është sfiduar veçanërisht vitet e fundit për shkak të rritjes se populizmit dhe demotatorizmit, lajmet e rreme, zvogëlimi i hapësirës për civilët shoqëria dhe, së fundmi, ndikimi i […]

CategoriesYouth for Local Democracy

Thirrje për Pjesëmarrës në Akademinë e Demokracisë Lokale

Përshkrimi Je një i ri që jeton në bashkinë Kavajë? Jë anëtar i Këshillit Vendor të Kavajës? Dëshiron të mësosh më shumë mbi demokracinë lokale? Atëherë kjo mundësi është e duhura për ty! Shoqata Udhëtim i Lire-Liberi di Viaggiare në kuadër të iniciativës “Të Rinjtë për Demokracinë Lokale” ka hapur thirrjen për pjesëmarrës në Akademinë […]

CategoriesYouth for Local Democracy

Të Rinjtë për Demokracinë Lokale

Përshkrimi Të Rinjtë për Demokracinë Lokale është iniciativa me e re e ndërmarrë nga shoqata Udhëtim i Lire-Liberi di Viaggiare me suportin e plote te Fondacionit Rinor Europian të Këshillit të Europës. Duke qenë se Rinia përbën nja nga tre shtyllat themeltare të punës sone, ky projekt targeton pikërisht këtë grupmoshë. Kjo iniciativë synon fuqizimin […]

CategoriesErasmus+

Projekti “Youth in Focus” Spanjë, 2022

Përshkrimi Pak ditë më parë përfundoi trajnimi “Të Rinjtë Në Fokus” (Youth in Focus), i cili u realizua me mbështetjen e Bashkimit Europian në kuadër të programit të tij Erasmus + Youth në ambientet e Castillo de San Servando, një kështjellë historike, në qytetin e Toledos në Spanjë nga shoqata “Participa Joven CR” ku partnerë […]

CategoriesAktivitete

Mbjellja e pemëve ne fushat sportive Kavajë

Përshkrimi Shoqata “ Udhetim i Lire “ ne bashkepunim me Kendin e BE Kavaje dhe Drejtorine e Sporteve te Bashkise Kavaje organizoj aktivitetin e mbjelljes se pemeve ne ambjentet e fushes sporive te qytetit Kavaje. Ne aktivitet mori pjese Z. Redjan Krali, Kryetar i Bashkise Kavaje. Pemet u mbollen ne kujtim dhe nderim te figurave […]

CategoriesNjoftime Steps to Youth Resilience and Empowerment

Thirrje për Web Designer

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Steps to youth resilience and empowerment – SYRE” të mbështetur nga Projekti i Mbrojtjes Sociale pas Tërmetit i cili zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP Albania), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Web Designer. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes […]

sq