Udhëtimi i Lirë

Description

On the 8th till 11th of November 2022, our association took part in the advanced preparatory visit in Les Ulis France for the project “Green Europe” co-funded by the European Union through Erasmus + program where “Udhetim i Lire- Liberi di viaggiare” is one of the 10 partners of the consortium in this project.

This project aims to raise awareness of the participants of the project on environmental protection and sustainable development against plastic based on the youth goal “Sustainable Green Europe” of European Youth Strategy “Engaging, Connecting and Empowering young people”.

? Mbrojtja e Mjedisit dhe Ndryshimet Klimatike përbëjnë një nga fushat kryesore ku shoqata jonë operon me synimin e zhvillimit të qëndrueshëm dhe ndikimit pozitiv në burimet natyrore kaq të vlefshme për jetën tonë.

en_GB