Udhëtimi i Lirë

CategoriesL.E.A.D News

Thirrje për ofertë: Shtëpiza (dyqane) prej druri

Përshkrimi Në kuadër të projektit “L.E.A.D (Local empowerment and development)” të financuar nga Ambasada Bullgare përmes “Bulgarian Development Aid”, Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Shtëpiza (dyqane) prej druri të specifikuara në aneksin A, bashkangjitur ftesës për ofertë. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

CategoriesL.E.A.D

The Kick off Meeting of the project L.E.A.D.

Përshkrimi Në ambjentet e Bashkisë Shijak, në praninë e Shkëlqesisë së tij, Ambasadorit të Bullgarisë, Z.Ivaylo Kirov dhe Kryetarit të Bashkisë së Shijakut z. Elton Arbana, u zhvillua takimi hapës i projektit L.E.A.D (Fuqizimi dhe zhvillimi lokal). Qëllimi i këtij projekti është fuqizimi ekonomik i bizneseve familjare lokale në Bashkinë Shijak, duke garantuar ndikim ekonomik […]

CategoriesActive Tropoja Youths for our Municipality Active Projects

Active Tropoja Youths for our Municipality

Description With the youth of Tropoja Municipality, with the participation of the Mayor Mr. Rexhë Byberi, Mr. Elton Staff, director of the #EUforMunicipalities project, held the first official meeting in Tropoja within the framework of the winning project "Active youth in the Municipality of Tropoja" #ATY4M within the framework of the #EUforMunicipalities program, which comes as a joint product of ours. […]

en_GB