Multifunctional Youth Center

Një pasqyrë e qendrës

Multifunctional Youth Center

Në nëntor të vitit 2018 Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viggiare” mori në përdorim Qendrën Multifunksionale Rinore e cila ndodhet në Mauzeleumin e Dëshmorëve Durrës. Kjo hapësire e krijuar për rininë durrsake është  një ambjent ku ata gjejnë frymën e bashkëpunimit dhe të komunikimit ndërmjet tyre. Ata gjejnë mundësi për të zbuluar aftësitë dhe talentet e fshehura nën monotoninë e përditshmërisë. Nëpërmjet aktiviteteve të zhvilluar në qendër, të rinjtë rrisin njohuritë e tyre në fusha dhe shkenca të ndryshme. Projektet e ndyshme kombëtare dhe ndërkombëtare i japin mundësi atyre të krijojnë rrjeta bashkëpunimi dhe krijimin e urave të komunikimit.

QENDRA SI KA QENË

20190514_090420

GJATË PUNIMEVE NË QENDËR

20190517_101348

QENDRA TANISot

Thanks to the experience gained over the years and the work done with volunteers at the local level, the Udhëtim i Lirë Association – Libri di Viaggiarewere accredited with a Quality Label by European Solidarity Corp. We now have the opportunity to send and receive volunteers in the countries where ESC projects apply.

en_GB