Online campaign against hate speech

Përshkrimi #Speech4Change është një platformë evropiane që synon të kundërshtojë gjuhën e urrejtjes përmes aktiviteteve të edukimit, sensibilizimit dhe advokimit...

New Phase for New Decade – Getting Together as a Community

Barazi – “Të gjitha lulet janë të njëjta” që do të thotë se ndërsa ne tashmë e dimë se çdo...

Materials for the Green Up project!

Materials prepared by young people participating in the “Udhëtim i Lirë” Association, LUNEnuove Social Cooperativa (Italy), Narandzasti (Serbia), Young Biologists ...

Tourist guide for Durres monuments, 64 young people were prepared

64 young people, students and unemployed from marginalized families on the outskirts of the city have been trained for nearly three years.

Invitation to Internship

If you want to gain a new experience that you want to add to your CV, don't wait any longer but ...

Call – Youth Guide for Durrës

Youth Guide for Durres Info Pack Under the project "Youth Guide for Durres" supported by the Regional Program ...

All You Need is Dance

All You Need is Dance Info Pack ˝All You Need is Dance” is Erasmus + KA 1 project funded by...

en_GB
sq en_GB