Udhëtimi i Lirë

CategoriesNjoftime Strategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Thirrje për ofertë për fidanë, lule e pemë

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Fidanë, lule e pemë. Klikoni […]

CategoriesNjoftime Strategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Thirrje për ofertë për ushqim (katering)

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Ushqim (katering). Klikoni këtu për […]

CategoriesNjoftime Strategjia Mjedisore e Bashkise Kavaje

Thirrje për ofertë për materiale kancelarie me dizenjime, printime, publikime (broshura, baner, etj)

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë” të mbështetur nga Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD Ⅱ) dhe financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Materiale kancelarie me dizenjime, printime, […]

CategoriesNjoftime Steps to Youth Resilience and Empowerment

Thirrje për Web Designer

Përshkrimi Në kuadër të projektit “Steps to youth resilience and empowerment – SYRE” të mbështetur nga Projekti i Mbrojtjes Sociale pas Tërmetit i cili zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP Albania), Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” hap thirrjet për: Web Designer. Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes […]

CategoriesNjoftime

Fushata në internet kundër gjuhës së urrejtjes

Përshkrimi #Speech4Change është një platformë evropiane që synon të kundërshtojë gjuhën e urrejtjes përmes aktiviteteve të edukimit, sensibilizimit dhe advokimit të pranimit të diversitetit dhe përfshirjes nga narrativat alternative. Projekti synon forcimin e pozitës së fëmijëve dhe të rinjve si qytetaSi pjesë e kësaj platforme, “Udhetim i Lire” do të implementojë një fushatë në internet […]

CategoriesNjoftime

New Phase for New Decade – Getting Together as a Community

Barazi – “Të gjitha lulet janë të njëjta” që do të thotë se ndërsa ne tashmë e dimë se çdo lule e vetme jashtë janë unike dhe ndryshe nga njëra-tjetra, në fund të ditës ato janë akoma lule pa përjashtim, dhe..kush nuk i Dashuron lulet? Në këtë projekt lulet simbolizojnë njerëzit nga e gjithë bota […]

CategoriesNjoftime

Materialet e pergatitura per projektin Green Up!

Materialet e përgatitura nga të rinjtë pjesëmarrës të Shoqatës “Udhëtim i Lirë”, LUNEnuove Cooperativa Sociale (Italy), Narandzasti (Serbia), Young Biologists Association (Georgia), Tunisian Scout (Tunisia), Chrześcijańska Służba Charytatywna (Poland) në kuadër të projektit “Green Up!”.   Materiali në PDF: Green Up Workshop Scenarios        

CategoriesNjoftime Youth Guide for Durrës

Guidë turistike për monumentet e Durrësit, përgatiten 64 të rinj

64 të rinj, studentë dhe të papunë nga familje të margjinalizuara në periferi të qytetit janë trajnuar për afro tre muaj në kuadër të projektit “Youth Guide for Durrës”. Drejtuesja e projektit, Mira Mansaku, tha se “Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor që financohet nga Bashkimi Europian e që zbatohet nga Programi i Kombeve […]

CategoriesNjoftime

Ftesë për Internship

Nëse dëshironi të fitoni një eksperiencë të re të cilën doni ta shtoni në CV tuaj, mos prisni më por aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e Qendrës Rinore Multifunksionale “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” . Qendra Rinore Multifunksionale kërkon të bëj pjesë të skuadrës të rinj që do të zhvillojnë intershipin në ambientet […]

sq