Udhëtimi i Lirë

Përshkrimi

Shtyhet afati i pranimit të ofertave për ushqim (katering), nga shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”, në kuadër të projektit “Strategjia Mjedisore e Bashkisë Kavajë”.

Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

sq