Udhëtimi i Lirë

CategoriesAktivitete

Ekspozita Durrësi 2016

Me datë 4 Qershor 2016, në ambientet e Pallatit të Kulturës “Aleksander Moisiu” Durrës, u zhvillua ekspozita Durrësi 2016. Ekspozita paraqiti fotot më të mira të përzgjedhura nga nxënësit e shkollave të mesme të Qarkut Durrës. Qëllimi i aktivitetit ishte promovimi i qytetit të Durrësit nëpërmjet fotove për nxitjen e turizmit.

CategoriesAktivitete

Për një botë të pastër

Shoqata “Udhëtimi i Lire” në bashkëpunim me Bashkinë Durrës, Drejtorinë Arsimore dhe shkollën Bajram Curri organizoi aktivitetin “Për një botë të pastër”. Aktiviteti u zhvillua në kuadër të 22 Prill 2016 – Ditës Ndërkombetare të Tokës.

sq