Udhëtimi i Lirë

Shoqata “Udhëtimi i Lire” në bashkëpunim me Bashkinë Durrës, Drejtorinë Arsimore dhe shkollën Bajram Curri organizoi aktivitetin “Për një botë të pastër”. Aktiviteti u zhvillua në kuadër të 22 Prill 2016 – Ditës Ndërkombetare të Tokës.

sq