Udhëtimi i Lirë

Areas of Activity

Our Results

Advocate - Lobbying

Research

Exchange of Experiences

Partnership & Networking

Do you want to be a volunteer?

Cooperation with Udhëtim i Lire

Our achievements

0 +

STATES

0 +

VOLUNTEERS

0 +

DAILY ACTIVITIES

0 +

FOLLOWERS

Recent Projects

CategoriesErasmus+

Bujqësia vertikale

Përshkrimi Bujqësia Vertikale është një metodë e rritjes së perimeve dhe frutave në hapësira vertikale, siç janë ndërtesat. Kjo metodë…

CategoriesActive Tropoja Youths for our Municipality

"Youth Day" within the ATY4M project

Përshkrimi Në ditën Ndërkombëtare të Rinisë, 12 Gusht 2023 dhe në kuadër të projektit “Active Tropoja Youths for our Municipality”,…

CategoriesActive Tropoja Youths for our Municipality

"Summer Camp" with the youth of Tropoja Municipality within the framework of the ATY4M project

Përshkrimi Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” dhe Bashkia Tropojë zhvilluan së bashku në Tropojë, aktivitetin e Kampit…

CategoriesDesigning green growth learning aids for young persons with disabilities

Arritja e Rezultatit nr 2 të projektit “Hartimi i mjeteve mësimore mbi rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara”

Përshkrimi Jemi shumë të kënaqur të njoftojmë përfundimin me sukses të Rezultatit 2 të projektit tonë Erasmus+, “Hartimi i mjeteve…

CategoriesCreative Culture - Based Development of Durres Heritage

Kinematë Ditore në kuadër të projektit “Creative Culture – Based Development of Durrës Heritage”

Përshkrimi Ditët e Kinemave të zhvilluara në mbështetje të nismës “Creative Culture – Based Development of Durrës Heritage” në kuadër…

en_GB