Udhëtimi i Lirë

Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” është partnere në  projektin “Pop Up Arts Balkan” së bashku me 3 (tre) organizata nga:

Greece

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

The main purpose of the project is to foster a cooperative spirit and create a network among Balkan youth by promoting local cultural values.

Gjatë kësaj kohe në kuadër të “Pop Up Arts Balkan” është zhvilluar edhe  një Youth Exchange 3 ditor, ku shoqata mori pjesë aktive duke promovuar vlerat turistike, kulturore dhe humane të Shqipërisë.

Activities for this project continue, including writing and publishing journalistic articles by young people and promoting cultural values through art forms.

The project is funded by the Erasmus + EU program. We will keep you informed of any developments in this project, follow us!

Për më tepër informacion klikoni këtu
 

 

en_GB