Udhëtimi i Lirë

Përshkrimi

Le të vazhdojmë të shkëlqejmë dhe të bëjmë ndryshimin!

Shoqata Udhëtim i Lirë- Liberi Di viaggiare, një nga organizatat partnere të projektit “Shine4Youth” i bashkëfinancuar nga Programi Erasmus + i Bashkimit Europian, dërgoi punonjësit e saj rinorë të cilët morën pjesë në këtë program shkëmbimi të të rinjve që u organizua në Petrohan Pass. , Bullgari nga 31 mars deri më 9 prill 2023.

Të rinj nga 5 vende të ndryshme: Bullgaria, Spanja, Rumania, Turqia dhe Shqipëria, u bashkuan për një aventurë mësimore joformale dhe interaktive, ku u njohën më shumë rreth çështjeve të rëndësishme që lidhen me ushqimin, tokën dhe qëndrueshmërinë.

Nëpërmjet diskutimeve të gjalla dhe aktiviteteve angazhuese, ata kanë eksploruar tema të tilla si çrregullimet e ushqimit, kopshtaria dhe ndikimi i zgjedhjeve të tyre si konsumatorë. Ata kanë mësuar nga perspektivat dhe kulturat e njëri-tjetrit dhe kanë arritur me një kuptim më të madh të botës përreth nesh.

Dëshirojmë të falënderojmë Shoqatën PFE për organizimin dhe pritjen e punëtorëve tanë rinorë për tetë ditë në Petrohan Pass, Sofje, Bullgari.

sq