Udhëtimi i Lirë

Përshkrimi

Vijojne shërbimet tona: Mbështetje për fëmijët me probleme të zhvillimit duke ofruar seanca terapie nga psikologe të fushës. Specialistja në bashkëpunim me edukatoret e qendrës, synojnë të lehtësojnë problematikat e këtyre fëmijëve.

Shërbimi mbështetet nga Bashkia Kavajë, si pjesë e projektit “Together for a better future” qe shoqata jone po implementon prej disa muajsh ne Qendren Ditore “Ngjyrat e jetes” ne Kavaje. Projekti eshte bere i mundur me mbeshtetjen e Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale.

sq