Udhëtimi i Lirë

Përshkrimi

Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” në kuadër të projektit DurrësArcheomap u bë e mundur Guida Digjitale për qytetin e Durrësit. Video është në gjuhën shqipe per turistet shqiptarë dhe në gjuhën angleze për turistët e huaj që duan të vizitojnë qytetin tonë.

DurrësArcheomap në gjuhën Shqipe DurrësArcheomap në gjuhën Angleze
sq