Udhëtimi i Lirë

Pas një pune të gjatë disa mujore me vota unanime të jurisë, fushata “Youth 4 solution”, prezantuar nga vullnetarët e Shoqatës” Udhëtimi Lirë” rezultoi një nga 3 fituesit e projektit “Youth for community, a new momentum for civic activism”, e implemementuar nga Kongresi Rinor Kombëtar me mbështetjen e Hans Seidel Stiftung.

Diskutimi “Aktivizmi qytetar nëpërjet aktivizmit rinor” ju mundësoi të rinjve informacion shumë të vlefshëm për mundësitë dhe mbështetjen që kanë kur shihet vullneti për të bërë ndryshime.

sq