Udhëtimi i Lirë

Shoqata”Udhëtim i Lirë-Liberi di Viaggiare” zhvilloi aktivitetin 2 ditor ditor 16-17 Korrik, 2018 me të rinjtë e komuniteteve fetare Katolike, Muslimane dhe Ortodokse të qytetit të Durrësit në bashkëpunim me Bashkinë Durrës dhe Kongresin Rinor Kombëtar.

sq