Udhëtimi i Lirë

Në kuadër të 19 Tëtorit, ditës së lumturimit të Nënë Terezës, Bashkia Durrës zhvilloi aktivitetin me shkollat 9 vjecare “Nënë Tereza” dhe “Jan Kukuzeli” shoqata jonë pati kënaqësinë e vecante të ishte pjesë mbështetëse në moderimin, organizimin dhe mbarëvajtjen e aktivitetit.

sq