Udhëtimi i Lirë

Përshkrimi

Shtyhet afati i pranimit të ofertave për materiale për trajnim (Das, Allçi, Daltë, Çekiç), nga shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”, në kuadër të projektit “Creative culture-based Durrës heritage development” financuar nga UNOPS.

Klikoni këtu për më tepër rreth thirrjes dhe kritereve të aplikimit.

sq